Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

El talent comercial i gastronòmic de Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú és una ciutat mediterrània que disposa de dos grans sectors econòmics motors del desenvolupament local; el comerç i la gastronomia.

M’agradaria destacar en aquest espai d’opinió el concepte talent, com a competència clau per ser competitius i innovadors, A Vilanova i la Geltrú tenim talent per què disposem d’associacions (Temps de vi, El singlot, Viu Comerç,…) i gremis (Gremi de restauració), que tenen com a objectiu la dinamització i la professionalització dels comerços i restaurants associats.

Destacar dos cuiners que en aquests darrers anys han aconseguit reconeixement per la seva cuina, una cuina que uneix les seves excel.lents elaboracions culinàries amb productes de proximitat i de qualitat certificada. Estem parlant de L’Eduard Agell xef de Cal Pachurri amb la marca ‘Origen Mediterrani’, que va ser galadornat a València el 2022 com el millor Plat d’Or de la Gastronomia Espanyola i del xef Eric Montes, jove cuiner que al 2021 va guanyar el primer premi al European Young Chef Award i que al 2022 ha guanyat el premi a la millor recepta euroregional que convoca la fira Alimentària.

Disposem doncs d’unes oportunitats úniques: un territori geogràficament privilegiat, persones amb talent i empreses compromesos amb la nostra ciutat. Aquesta base ens ha de servir per seguir treballant i aconseguir posicionar a Vilanova i la Geltrú com a referent de ciutat comercialment i gastronòmicament de qualitat, innovadora i creativa a Catalunya i al món.

Llegeix la notícia completa aui

Skip to content
This site is registered on wpml.org as a development site.